followers

Thursday, November 4, 2010

day 132 : aq menang 10 ribu???????? hehehehe

cam x logik je kan,, tapi 2 la hakikatnyer,, pagi n pas baru bgn dr tdo aq dapat 1 msg dr hp ku yg berbunyik,,,

from ................ SDN BHD.
simcard anda telah berjaya cabutan
BERTUAH
RM 10,000.00
sila call office:
017-835-9200
terima kasih

bunyi msg n cam best je kan,, RM 10K 2,,, bukan senang nak dapat,, cam dapat rezeki dr langit jer,, huhu,,, tp igt zaman skang n senang ke nak dapat wet senang2 cam 2,, tol x,, hurmm, zaman skang n,,, byk sgt kes2 penipuan cam ni,, bahaye2,,, cam biase la,, perkare2 cam n mmg la kene report kt my honey,, heeh,, lebey krg cam balai polis bergerak tanpa tindakan la my honey n,, dapat nasihat free je la,,, hik hik,,,

hari n x byk mende menarik berlaku, selain dr tawaran RM 10K 2, ye lar aq n bkannyer artis pn hidup menarik hari2, hurmmm, hari n pn aq kije malam untuk senior aq, dapat la wet lebey utk bln n, untung2 dapat gak RM 100 kan, bertambah gak wet simpanan kitorg, td pn my honey gtau berite gembire yg cek ganjarannyer da siap,, huhu,, syoknyer,, bertambah lg wet simpanan, diharapkan allah permudahkan perurusan kitorg n,, aminnnn.... =)

hurmm esok pn da deepavali, sume org mesti berpusu2 nak balik kg, ye lar cuti 3 hari untuk org yg berkerja office our n, syoknyer,,, syokler my honey 2, siap de cite2 nak g men futsal lg esok,,, tapi untuk org2 yg bejerja shift cam aq n, kene la kerja ye,, xkn la hospital 2 nak tutup untuk bg kitorg cuti lak,, huhu,,, saje pujuk2 my honey mintak die datang cn, tp biaselah, jawapan yg aq terime, "xleh la syg, esok jalan mesti jem,,, sabar ye,,," hurmmm sabar ye noorshahera bte yanwizan,, jgn noty2 ye dok kt KL sorg2 n,,, =(

cukup2 smpai disini sajalah karangan aq untuk hari n, jap lg pn nak g kije da,,, hurmm malasnyer nak g kije, muaknyer tgk muke hukm, muaknyer tgk pintu icu 2,,, uwaaa,,, tapi time gaji gembirenyer tgk duit hukm,, hahahah =D ok bubye


"org yang terlalu cepat berputus asa adalah org putus harapan seumpama dia telah menyediakan dirinya untuk mati sebelum mati"

shira yanwizan
5.50pm
bilik tidur ku yg baru dikemas =)

2 comments:

REDWAN ADMAN said...

hehehe...kau mmg berbakat dlm penulisan la ira...
"org yang terlalu cepat berputus asa adalah org putus harapan seumpama dia telah menyediakan dirinya untuk mati sebelum mati"
ayat dari wad icu ke???hahahah

shira yanwizan said...

lebey krg la,, sebab tiap2 minggu aq tgk org mati.. haha..