followers

Wednesday, November 3, 2010

day 131..

salam,, xtahu nak post ape skang n,, so tls ape yg ade dlm kepale n je lah ye

hari n cuti kelepasan malam atau name singkatan yer KM, hurmm,,, cam biase la,, xtahu nak wtpe,, klu la dapat cuti pnjg sket,, kan best,, ley balik kg,, hahha,,, asik muke aq je lah balik kt kg 2,, tah2 1 mase t nyampah plak mak ngn abah kt aq n,, aduhaiii,, seronoknyer klu aq berade kt kg n,,, sume pn ade,,, jelesnyer,, klu la aq ade pintu kemane saje cam dlm cte doremon 2,,, syoknyerrrr,,,, mak.... i'm back,,, hahahhaha

1 hari rasenyer puas aq belek fb aq 2,, tah ape2 game yg aq main kt situ,,, tah sape2 punyer pic aq tengok,, sory le tgk x mintak izin,, len kali klu x mo org tgk letak private ye,, heheh... penat belek fb cam biase la,, sleep well la,,, tnggu my honey kejut baru le nak bgn,, thanks 2 my honey coz berjaye kejutkan lepas 3 kali cubaan pertama gagal,, =), lame2 aq rase bleh rosak jgk mate aq n klu hari2 mcm n,,, betul la kte org klu main fb n lame2 bleh addicted,,, bahaye,, nasib nek aq cume lakukan aktiviti n time cuti je,, hikhik,,,

ntah ape la my honey wat skang n,, ngnh menyepak bola ke?? kecian die kne beriye2 pujuk aq supaye aq bg die g main futsal,, jahatkan aq,,, ish ish,,, kejamnyer... kecian die,,, mule2 x nak bg jugak die g,,, tp setelah menerima nasihat dr akak senior kt pat kije,, aq bg la,, bak kate akak 2,, "kang lame2 die bosan ngn ko. baru ko tau" aq n mengongkong sgt ke??? sory la 2 my honey,,, jgn tnglkan syg je,,, heheh... gediksnyer ayat,,,

aduh,, penatnyer menaip, nasib baik la tulis report kt tempat kije x payah menaip,, klu x beku tgn aq n,,, cukup la utk hari n,, sory la tajuk cam x berkaitan... yg pntg hari n hari ke 131 myhoney tnglkan aq kt cn,,,,, uwaaaa,,,, balik la cn,,,,, isk isk,,

shira yanwizan
10.30pm
my bedroom yg bersepah, =P


2 comments:

Nazterjah.Blogspot.Com said...

hi syg, terharu abg baca entry ayg ni..tergelak pon ada..klakar la syg ni..
syg sabar ok..
tgl beberapa bulan lagi kite akan naik pelamin..
impian kite dulu akan jadi kenyataan..
kite sama2 sabar ok..
u always in my heart..

shira yanwizan said...

hi bdk bucuk...
syg tgh belajar sabar la n,,,
heheh,,, xsabar nak tnggu bulan 3 n,,,
huhu gatalnyer,,,,
u r in my heart 2,,, muah2