followers

Monday, July 19, 2010

bazar JB @ downtown JB

lame rasenyer x menulis kt sini,, hurmm x tahu nak tulis ape, sejak akhir2 n pun bz je, kije xtentu mase, balik rumah nak bukak laptop pn malas, biase bukak laptop utk ym dgn my honey je,, hehhe
nak jimat duit punye pasal, klu 3G mahal la pulak kene topup je selalu,, jadik utk ambil penyeselaian terbaik, YM je lah, leh webcam sekali,, huhu,,,

skang n pun tengah cuti, untuk semggu,, horray,,, xpenah dapat cuti lame gini, happy++,
seronok sebab dapat habiskan mase dgn my honey,, dapat pegi makan cocok2 n pegi bazar jb,,, hurmm dgn kate name len downtown JB,, hahha,, cam kt KL je,,



otw g sane, walaupun jam + susah aile nk dapat parking, tp ktorg tetap bersabar,,, hehhe



yg n name die India street ( kate my honey la) klu nak bli cd bollywood ley la beli kat cini,, huhu,



cam bese aq mesti la nk posing kat cn kan,, heheheh,



and also my lovely honey,, nak posing gak =)



ramai gle org kat bzr n,, nak jalan pn susah, lebey kurang cam downtown la time ari mggu,, bz,, jalan pn kene lalu bwh ketiak org,, huhu,,,xdapat nk snap picture kt sane, ramai sgt org, t takut diorg kte ktorg amek gmbar curik plak,, hehehe,,,

barang pn byk gak yg dijual kat sane, tapi ktrg cme beli sket je,, tp sgt menggembirakan
gembira++++=)





gembirenyer..... =D

4 comments:

cik panadol said...

bukan ke kt india street tu ramai bapok haha...selalu kao turun JB mmbr bwk ronda2 sane sbb dia cakap ramai bapok2 tgh carik customer!!hehe

shira yanwizan said...

ye ke... xtau pulak,, nasib bek pg hari 2 xde pn bapok2 2,, heheh,, ish tatotnyer

REDWAN ADMAN said...

hahaha..ko ni ira,sjak ble la pndai wat karangan huh???hahahah
ape2 pown jg la honey ko seelok2nye k.. jgn hmpakan beliau coz die la yg terbaik tok diri ko... ape2 pown,semoga korunk akan bahagia k hingga akhirnye... amin...=)

shira yanwizan said...

sejak akhir2 n je,,, huhu,,, aq dulu wat karangan dapat A tau,, hahah,,, wah tq la bg doa utk aq,,,