followers

Thursday, July 22, 2010

warne ape patut aq pilih n????

hurmmm skang n aq dalam dilema nak pilih warne ape nanti... pening kepale n nak fikir,,, yang len2 sume da dalam kepale, cume masalah besar skang n, aq xtau nk pilih warne ape,,, mase pun dah x lame lg n,,, takut t klu aq lengah2kan lg, jdk time cam engagement t,,, kelam kabut dibuatnyer,,,,,



puas da aq belek majalah pengantin 2, puas gak mate aq n mengadap internet hari2, puas jgak la aq mintak pendapat org len,, tapi aq x dapat gak buat pemilihan yg tol2 leh puaskan hati,,, hurmmm,,,, idea idea,,,, tlg la datang,,,,,




baru le aq tau,,, upenyer susah jugak nak kawen n,,, macam2 kene fikir,,, igtkan senang je,,, huhuhu... nk cari mak andam pn 1 hal jugak,,, susahnyer nk dapat yg berkenan di hati,,, hurmmm

tapi ape yg aq harap agar sumenyer berjalan seperti biase n aq dapat selesaikan sumenyer sebelum tarikh yg ditetapkan,,, hurmmm harapan ku 1 lagi,,, cepat2 la idea n datang,,,,
amin,,,, =)

4 comments:

Hariz said...

Warna Putih Okay Jugak Kan?


New Entry Prof-Hariz
Ahhh!! Seksanya Gadis Banyak Air

diraja22 said...

biru cair pasti meletup..

Un Phat Lee said...

warna putih.Terserlah keanggunan. B)

shira yanwizan said...

warne pth 2 utk nikah t la,,, nak kene pke kaler2 len jugak,,, =)