followers

Thursday, August 5, 2010

team leader oh team leader,,,


pengalaman pertama aq sebagai team leader di ICU PPUKM, aduhai,, walaupun cuma team leader shift malam, tapi penatnyer,,, huuu org yang mengalami je memahami,, dah la first time jadi team leader, macam2 kene check, CSSD item, DDA item portable monitor item, bed site monitor item, troli emergency dan macam2 lg la,,, pening jugak nak susun atur yang mana 1 perlu check dulu,,, hahah,,,

cukup sifat jugak la aq jadi team leader time 2, 1 kemasukan dari a&e, transfer in dari ot, transfer out ke ward, serta kematian,, hurmmm boleh dikira aq n macam bernasib malang jugak malam 2,,, tapi walau camne pn aq rase bersyukur juga sebab aq dapat belajar macam2 hari 2, belajar banyak benda baru, thank u la pade sume staff2 senior yang banyak membantu aq malam 2, klu x tau la ape akan jadi pada aq hari 2, heheh,,,

nasib baik xde pulak staff pg yang merungut tentang assignment bed yang aq dan tetapkan, heheh,,, aduhai,, penat jugak kerja time 2, balik pn lewat, pukul 8pg barulah aq logout keluar,, balik rumah pn tidur bagai nak rak,,, hehehe,,, rase cam xnk lg jadi team leader


2 comments:

NaShInArOiNblOgGeR said...

jangan merungut ye..
kan cabaran kerja namanya

shira yanwizan said...

xmerungut la,,, heheheh