followers

Sunday, August 1, 2010

cuti 4 hari, nak balik atau x???

salam, hurmm dalam dilema skang n same ade nak balik atau x cuti 4 hari n, klu balik leh jmpe mak n my honey, tp gune byk wet pulak, ye lah walaupn alek cme nek bas je, tapi byk gak yg aq beli t dalam perjalanan,, huhu,, cam biaselah kan,



klu aq x alek kg bosan pulak kt cn, kim pun cuti jugak, xde kawan la aq, xkan nk kije double2 ari 2, hurmm hari biase ade ke org nk swoh aq wat double, g pn klu aq wat double time cti mesti kj bebulu je tgk aq, da bg cuti xnk cuti la, x bg kang memekak 1 icu,,, tapi ley dapat wet,,, hahahah,,, tp tidak,, aq xlarat,,,



cane ek,,, adui ai,, tpn mak x berjawab lak, mane la die pg n,,, g jln2 ke pg2 bute n,,, tanye my honey lak, ermmm swoh aq pke sendri pulak,,, cane n??? nak balik atau x????? argggghhhhh tension,,,,,,,

4 comments:

Oong-ong said...

balik je lah..klw aku..balik dah..hehe

Prince Halilintar said...

my suggestion u need to back ur hometown..byk buah2an ..i pon bru je blik dr kg..bez giler!

shira yanwizan said...

kputusan telah dibuat,,,, aq balik kg,,,, aahahahha

ayin~weeweet said...

balek.kt kg mak masak sedap2 nyum2