followers

Thursday, July 1, 2010

shopping!!!!!! kat tesco jek,,,,=P

hari n kije am shift, esok on shift, so dapatla jalan2 hari n,, heheh,,, xkemane pn, cume pergi shopping barang dekat TESCO EXTRA CHERAS je,, 2 je la yg paling dekat dgn umh n,, heheh,, selalu pg sane dgn my honey je, tapi hari n aq pegi dgn my best frewn kim "possibble",, =P



comey x menatang n,,? comey gile kan,, klaka je lembu n de ekor tapi xde tangan ngan kaki,, hahaha,, rege ley tahan la jugak,, rm 29,90,, padan le dgn muke die, siap sempat g kitorang posing amek gmbo ngn menatang n,, heheh,, belinyer x jugak tp,,



posing g,, nasib bek x kene saman ngn staff tesco,, heheh



barang2 yang berjaya diborong,,, x banyak pn kan =P



muke dah letih,, hurm,,, tnggu turn nk bayar kt kaunter,, panjang hile beratur,,



tapi aq tetap maintain cool,, padehal kaki da rase nk tercabut je n,,

dan nasib malang utk hari ini pun bermula,,,,,,,,



kakiku luka dilanggar troli,, dengan selambe je pakcik 2,, bukan nk kte sory siap kte "haaa,,, kan da kene..." sakitnyer hati,,,,,,, cam cagu da,,, buruk,,, hurmmm sedey,,,, =(



2 comments:

hudhud said...

lahh? pakcik tu ckp cmtu je? kalau i, i mintak ganti rugi dah hehehe

shira yanwizan said...

hurmm,, nasib baik pakcik 2 dah tue,,, klu x da lame kene fire... geraaammmmm