followers

Wednesday, June 30, 2010

...sakitnyer jariku,,,

haduhai ari n bznye kije,, masuk kije pkul 7 pg smpai le abis kije pukul 2 asik bergerak je,,, dapat la rehat skit pas hantar patient pegi OT untuk wat tracheostomy, pastu kerja lagi xduduk2,, hurmmm penatnyer,, tp aq gembire dgn kerja yg aq lakukan n,, walaupn kadang2 tertekan,, tp adat la kije kt mane2 pn mesti tertekan,, =) yg penting kite kene slalu berfikiran positif,,,

hurm tapi aq n selalu je bernasib malang,, klu da malang sehari, berderetla seminggu aq bernasib malang,, dan malang nyer tadi,, jari aq tersepit diantara pintu ICU dengan tong oxygen yang aq dukong dr ICU ke OT, sakitnyer xleh ditanggung g,, tp utk cover malu,, aq diam je la wat muke macho,, huu, depan relative x kan nk menjerit kesakitan lak kan,, hahah,,, jatuh la standard aq sebagai seorg staff nurse,,, ekkekeke,,,

hurmm, harap2 esok pagi aq datang kerja aq x bernasib malang lagi,, cukup2 la malang utk 2 hari n,, cukup la 2 hari aq tgk ICU 2 macam dilanda tsunami,,,

xde pic nak letak utk entry kali n,, hhehe,, sebab xde pic nak dikongsikan,,, k wassalam,, nite2

2 comments:

ayin~weeweet said...

tak apa..klu malang seminggu direct,yg bertuahnya sebulan direct :)

shira yanwizan said...

amin,,,harap2 begitulah,,=)