followers

Thursday, June 17, 2010

ye haaa,,, balik kampung,,,



seronoknye ble dapat balik kmpung hari 2,, walaupn cume 2 ari,, tapi bermaknenya,, xtau la bile lagi nak dapat balik kmpung,, nk balik sebulan sekali pn susah,, asyik kene kerja je x tentu masa,, bila la agaknya aq nak dapat duduk dekat sikit dengan diorg,, susahnya klu kerja terikat dengan kontrak,, huuurrrmmmm... erm nak tunjuk sikit kawasan umah aq kt kmpg,, jom layan.......... =)



n la kolam ikan abah aq, huhu,,, bele ikan kat belakang umah je,, ikan talapia,, da banyak da,, tunggu mase nk sauk je n,, hihi,, pastu leh wat masak lemak cili padi,, nyum nyum... sory gmbo ikan kecik sgt,, camera murah la ktekan,,,



tgh merenung bile la ikan n nak masuk dalam perut la 2,,, hihi,,, comeynyer die pakai kain pelekat abah....



sempat lagi nak posing2 org kt bawah 2,, =p



tgk,, memacam pokok de kat umah a q n,, cakap je nak buah ape,, durian, manggis, langsat, rambutan, cempedak?? sume ade,, tp kene tunggu musim la ye,,hehe...



mak ku yang tersayang tgh masakan makanan untuk anak kesayangan da bakal menantunye,, hehhe....=) rindunye kat masakan mak,,,,



n la umah aq,, hehehe,,, adoi umah,, rindunye pade kamoooo sumeeee,,,,,,=(



tapi hidup perlu gak dituskan,, nak wat cane,, dah bina kerjaya kat KL kena la balik ke tempat 2 jugak,, kang x kije mane lak nak cekau duit,,, huhu,, xpe shira,, x lame dah,, 5 tahun je,, bersabarnyer,,, life still must be go on kan,,, =p

No comments: