followers

Wednesday, June 16, 2010

cantiknya danga bay waktu malam..



pernah pergi danga bay??? klu x pernak pergi lagi,, shira sarankan korang sume boleh pegi melawat tempat n,, lagi best klu pergi time malam hari minggu,, ramai sikit org,, x la sunyi je,, dan xde la timbul masalah kene tangkap basah t,, hehehe,,,



time balik kampung hari 2,, aq sempat la jugak pegi melencong ke danga bay kejap,, name je aq n org johor, tp nak ke danga bay 2 ade la dalam setaun sekali baru pegi,, bukan x nk pegi tapi x ade mase,, hurmm,, ble dapat pegi makan2 angin kt sini,, syok jugak,, rase cam nk berumah tangge lak kt sini,,



jangan salah sangke,, n bukan bot nelayan,, heheh,, aq pn x tau n bot pe,, tp tgk kt cn cam xde tempat nelayan tangkap ikan pn,, hermmm fikir sendiri la n ape,



ermm k la,, t kalau ade mase datang la melawat danga bay,, byk lagi yg ade, cume x dapat nk tulis,, heheh... k gerak dulu,, bye bye... =)

3 comments:

Fiza Notty said...

hah.. try naek tak basikal kayuh sendiri tu.. huuu mahalnye ya ampun :) belum yang ada lampu2 tu lagi.. heheheh

Aini said...

dulu lagi cantik.. tpi sekarang tengah renovate, huru hara...hehe =)

shira yanwizan said...

haha,, tau xpe,, takat tgk je blh la,, nk naik xmampu g,, eheheh..=)