followers

Monday, April 25, 2011

Hati Dah Mula Berbelah bahagi


Assalammualaikum..

"Nak pergi Desaru ke xnak n??"
susahnye aq nak jawab soalan My Hubby n..
Mmg la aq memang teringin gile nak kesane..
dah lame x main air laut n..
selalu tgk laut kat Dangga Bay jer..
alang2 da company My Hubby buat Family Day kat sane
bley tumpang Honeymoon lagi..
hehhe =)

tapi dapat berite x best la pulak..
kene share 3 family la pulak dlm 1 chalet..
xbest lor.. xde privacy kan..
dah mula la hati n nak berbelah bahagi..
My Hubby pn da xtau nak kate ape..
die pn mcm da xnak pergi je..
xkan aq nak pakse pulak kan..

cantiknyer desaru... hurmm..=(

nak pergi x nak ek??
klu xkesane nak ke mane pulak??
adoi masalah2...


6 comments:

AL-QASSAM said...

Salam perjuangan(^-^)

msredcheesecake said...

Cik sHira,
Best nye nk g pantai.gi la.rugila x g.heehheeehaneymoon tu lenkali la...

shira yanwizan said...

2 la.. mmg igt nak pergi.. tp sume bergntung pd cik abg jugak..

srikandi cinta said...

desaru tu kat mana ?

Ameh Wahab said...

pegi je...bilik asing² kn..hehehehe...

shira yanwizan said...

srikandi cinta : desaru 2 dekat johor la...

ameh wahab : nak pergi cmne.. tarikh da lepas da pn... huhu