followers

Tuesday, March 29, 2011

bersihkan sawang yg banyak

lamenyer x update blog n... da macam ape dah jadiknyer.. ye lar sejak akhir2 n bz memanjang.. my honey pn bz jugak.. xde mase nak berblog n... skang barulah ade mase.. ye lar skang n dah jadik penganggur tetap @ big boss kt umah.. hahha... untuk sementara jer.. ye lar nak dekat sebulan jugaklah aq cuti.. menghabiskan mase n cuti yg ade.. macam2 jugak yg da berlaku mase aq cuti n.. hehehe...

1st thing i da jadik wife org.. huhu.. macam x cayer je.. dalam sekelip mate dah jadik wife orang.. bak kate my honey n skang n da officially jadik my hubby,, " syg da x boleh wat perangai budak2 lagi tau " hehe.. baik boss... =) shira da xjadik budak2 lagi.. die da jadik dewasa... chaiyookkk chaiyookkk!!!! hari n hari ke-18 aq jadik isteri pada mohd nasarudin b. mohd noor.. hopefully sye dapat jadi isteri yg baik n dapat lahirkan bayi yg comel2 untuk my hubby... aminnn=)

meet my lovely hubby...

n pic mase majlis kt felda ulu belitong, kluang ( kg sye la 2 ).. langsung pade 13hb march 2011... hehehe... comel kan my hubby.. mcm bear.. huhu =P

yg n plak pic mase majlis kt umah lelaki di tmn university, jb ( my hubby punye kg ).. berlangsung pade 19hb march 2011.. warna baju pilihan mak mertua.. mmg terbaikk lah...=P

terime kasih diucapkan pade semua kawan2 yg hadir.. rase gembira bile tgk ramai kawan2 yg datang... terharu gila... tmbah terharu n gembira bile time bukak hadiah 2.. syokknyer... huhu... penat lelah dah pn terbalas.. semuanye dah selesai dan berjalan lancar...

lepas n xtau nak buat ape da.. sabtu n dah naik kerja... hurmm tinggallah my hubby kt JB n aq kene balik kerja semula kt KL... bermulalah hari2 mengadap laptop n... huhu... sedeynyer... tp nak wat mcm mane.. xkerja xde gaji lah aq,, xde gaji nak hidup mcmmane pulak.. harap aq cepat2 la dapat kerja kt JB.. xla jauh sgt sorg2 kt sane..




No comments: