followers

Wednesday, January 12, 2011

M.A.L.A.S


susah kalau da ade penyakit malas n kan.. semua benda malas, nak mandi malas, nak makan malas, nak kemas rumah malas, nak main dengan hamtaro malas, aduhhhh semua pn malas.. tolong... pada siape yang ade ubat utuk hilangkan rase malas n... bencinyer....

kecian kat my honey macam risau je kt aq n.. (ye ke die risau, ke perasan aq jer) sory yer.. paham2 je la klu demam n, sume benda pn jadik xkena, itu xkena, n x kena.. aq pn xtau ape aq nak.. kecian die kene melayan kerenah baby tue n... bile la nak sihat n.. xbest la klu badan rase xsedap je.. nak wt pape pn serba x kene.. tp mcm mane nak sihat kan klu xmkn ubt.. makan ubat klu nak tdo je.. ape la.. swoh patient makan ubat pandai.. nurse apekah aq n?? susah klu da spesis malas n.. sume pn malas..

dah la dapat skype kejap je dgn my honey... alahh... susah klu dok umah tinggi2 n.. line tenet n.. cam hampeh.. slownyer.. pagi laju giler.. bile mlm slow cam siput... tension.. mane la ade org nak men tenet pagi2 bute... betol x??? wat video call kat skype asik terputus je.. pic pn xterang.. last2 malas la skype... sume pn malas...

ish kenape la ngn aq n.. asik malas je... pelik la.. nasib baik tidur xmalas.. klu x xtau la nak kate ape... pening plak kepale my honey t nak melayan kerenah aq... haishhh... malasnyer nak tulis... malas lagi.....!!!



No comments: