followers

Thursday, December 9, 2010

day 167 : aduh hari malangku.... =(

ape la nasib aq hari n.. sume yg buat sumenyer xkene.. haish... harapan nak bgn pg, kol 9 konon.. beriye2 my honey kejut aq kol 8.30am g.. aq xbgn gak.. jam kt hp da bunyi pn aq x bgn2 gak.. last2 kol 10 baru aq bgn.. adoi.. lambatnye.. n sume disebabkan tab piriton 8mg yg aq telan semalam,, haish,, baru mam tab piriton, aq rase klu aq mam tab actified,, confirm smpai ke ptg aq x bangkit.. huhu =D..

pas bgn pi la mandi.. dah la dok umh sorg2, sedey2.. bekfast pn sorg2.. mam roti + nescafe panas je la jawabnyer,, bersiap g maybank utk kuarkan duit ASB, kene pergi cepat2 sebab petang n aq kene kije n,, lambat mati la aq kene marah dgn cik puan KJ, cam biase la, bg seorg yg xde transport n confirm la aq kene jalan kaki, hajat hati nak smpai cepat, so aq amek keputusan utk jln kaki kt celah2 umah cina kt taman midah, cepat sket smpai.... huhu..

uwaaaa... ape la nasibku.. ade plak anjing sape tah terlepas, ikut aq cam la aq n tuan die.. benci2... die igt die kucing ke nak meleset2 ngn aq,, arghhh tolong,,, klu kene ggt ley kene penyakit anjing gile lak aq t.... nasib bek ade teksi yg kebetulan lalu,,, xpe la kene byr pn kene byr la, aq rela drpade hati x tenteram kene kejar anjing.. huuuu I HATE DOG....=(
tq 2 pak cik teksi,, siap leh gelakkan aq lg,, benciii...

klu comel camni xpe gak.. =P
n rupe camni.. huuu sedey... jaatnyer aq.. hahha =D

samapi kt bank da kol 10.30am, settle kuarkan duit ASB, aq pn transfer duit 2 ke mybank acc lak,, xnak la pegang cash money,, bahaye 2,, tol x?? hehe... beratur pnye la pnjg,, mybank je besar.. cash deposit ade 2, i rosak, tingal 1 je yg berfungsi.. huuu... lame 2 tnggu.. adoi ai...

10.50am, settle bank in duit kat accaount maybank,, heheh,, cam biase la pi check baki kat ATM machine... huuwaaaaaaaa ='(

KAD ANDA TIDAK DAPAT DIBACA, SILA HUBUNGI BANK BERDEKATAN
(lebey krg gitu la ayatnyer, x igt aq)

huuu.... sedey... kad rosak la pulak... arghhh tensionnye... kene plak g wat kad bank baru,, nasib baik xkena bayar utk tkar kad bank 2.. huhu.. selamat wet aq.. lgpn da mmg layak tkar pn kad 2,, dari aq form 5 aq pakai kad 2,, da umur 6 taun pn kad aq 2.. klu manusia da masuk tadika da pn... huhu.. nasib bek hari khamis, klu hari sabtu wat hal.. aq belasah die.. huhu...

selamat tngl kad bank.. bubye.. jasamu sngguh dikenang..

cite ngn my honey ley kene gelak lak.. kejam.. huh... bukan nak kecian pn... lempang kang baru tau.. =P


3 comments:

LyNn HaMzAh said...

kesiannya kena kejar dgn anjing...lynn pun fobia tau dgn anjing nie sebab ada pengalaman kena kejar gak...huhuhuhu...

Nazterjah said...

hahaahhahaha...bestnya gelakkan..hahaha

shira yanwizan said...

i hate dog... huuuu