followers

Thursday, November 18, 2010

seronok dapat raye, =D

huhu,,, betape indahnyer dunia bile dapat beraye kt kg n. walaupn cuti raye haji je, tp ia amat bermakne berbanding beraye kt KL yg sgt2 x seronok,, huuuu,,, thanks la pde KJ aq 2 kerane dgn baik hatinye die bg aq cuti malam raye hari 2,, so dapat la balik kg awal sket,, dapat la tlg tgk2 mak masak mknan raye,, walaupn terbang rm 25 aq utk beli tikit lg 1, tp xpe lah,, huuu da cukup bersyukur gile dapat alek kg,,, wahhh rindu mak, rindu abh,,, rindu semue,,,,,,

semalam penat jugak la rase bdn n, dr kluang pg2 bute dah gerak ke segamat utk beraye bersame atok lak, huu lame x jmpe atokk,, cam da setaun x jumpe,, rinduuu,,, huuu,,,, seronoknyer dapat berjalan2,

hari n x kemane la,, so ade la mase nak men fb n update blog,, tp xde idea pn nak update ape,, tulis ape yg terfikir kt kepale otak n je la,,,hummm lamenyer nak jmpe m hubby n.. x sabar nak tnggu ari jumaat n,, ley jmpe my hubby n lepaskan rindu,, huhu,,, uwaaaaa lmbtnyer nak tnggu jumaat n,,,,,,, =(

shira yanwizan
1.15pm
kmpungku yg indah

1 comment:

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

rindu hubby....=)


btw..

do folow me ye?

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~