followers

Saturday, November 13, 2010

day 141 : dapat call,, berite sedih lagi...


""""BEG DUIT MASUK DLM WASHER, HABIS RESIT MAK ANDAM + RESIT KAD KAHWIN BASAH "


adoi ai, ape lg la my honey n nak wat, kenape la cuai sgt smpai wallet pn ley masuk dlm washer, aq rase situasi cam 2 aq alami time2 skola je, duit belanje termasuk dlm washer time cuci baju ( baju dlm washer dah sah la cuci baju kan.. ape la..).. nak marah pn xgune, mende dah berlaku. hopefully tulisan pade resit 2 still ley bace lg, klu x matila, nak tunjuk bukti ape kat mak andam + kedai kad kahwin 2 t,, x pasal2 rugi jer deposit yg ktorg da bg dulu.. hurmmm,,, mmg nak kene dak n... klu depan mate dah lame kene cubit. nasib baik jauh... selamat lah anda..
shira yanwizan
11.07pm
time 2 sleep...

No comments: