followers

Friday, November 12, 2010

day 140 : 6 hari lg nak raya

hurmm.. lg 6 hari nak raya haji bersamaan dengan 6 hari lg aq kene berkerja. baru dapat cuti.. hurmm sedey je ble khabarkan pada mak yg aq habis kerja pukul 7 pagi dihari raya nanti. x dapat la nak tlg mak masak lauk hari raya. dah la raya puase x cuti, tau2 raye haji dapat cuti macam n plak. tertekannyer rase... smpai ble la aq nak kene hadapi sume n.. kene fight gle2 utk dapat cuti raye... sakit je hati ble dgr ayat yg KJ bg pade aq ble aq tanye kenape bg aq KM time raye haji. "alah, awak kan x kawin lg, xpe la..." klu pn aq x kawin lg, tp mcm la aq n xde family... ishhh sakitnyer hati.... xpe, tnggulah aq da kawin t,, aq nak balun cuti lame2.

semalam bergaduh lg dgn my honey, aq pn xtau ape aq nak, tp men serang die je, betul ke die cakap aq n x matang lg? ish ye ke, tp bile bace senarai ciri2 org yg xmatang dlm blg die... byk jgak yg same dgn aq.. x matangkah aq n... ish.. jdk persoalan plak... penin... penin... kecian die dapat org x matang cam aq n... kecian... kecian... sabar ye...
(bg balik ayat yg die selalu kte kt aq)

dalam dilema la, nak settlekan hal kat johor atau settlekan brg yg perlu dibeli kt KL, nak suruh die dtg cn ke? macam kecian kt die, tapi ble mase lak nak beli brg2 2 sume.
nak settlekan hal kt johor ke. kak sue xtutup kedai ke time2 raye n,,, ish masalah2,,, pening2...

hai.. klu la aq ade 1 machine yg kte tutup mate je, sume masalah selesai.. alangkah indahnyer,,, seronoknyer hidup... hurmm.. mandi dulu la, kte tgk mslah blh hilang x... hehehe=P

shira yanwizan
6.28pm
bilik tdor sebelah bear bute

No comments: