followers

Tuesday, August 17, 2010

rooster raye da keluar


salam,, lame nyer rase x tulis entry kt blog n... x tau la sejak akhir2 n macam x de mood sgt nk men menatang n,, bru hari n rase tergerak hati nak bukak blog, heheh,, jom kete melayani hari2 n,,, =)

lari dari tajuk la pulak, nampak cam best je tajuk entry kate rooster raye da kluar hari n,, n da kluar jugak senarai name staff2 yang dapat cuti raye utk tahun n,,, n mcm biase la,, sebagai staff baru kat ICU PPUKM n,,, aq da pastinyer X DAPAT CUTI,,, sob sob sob,, sedih sgt,, dah la cuti time bulan pose pn xdapat,, raye pn x dapat,, rase skt hati pn ade gak,, tp nk wat cnekan,, dah kije,, terime je la,, nak marah pn x gune jugak,, ape yg penting adalah kite enjoy je,, huhu,, 2 la nasihat yg aq selalu dapat dr mak n my honey,,

terkejut jgak ble tau yg aq akan kerja dimalam raye time raye 1st n 2nd nanti,,, xtau la ape perasaan aq ble 1st time x dapat raye dgn mak n abh,, mesti sedih sgt2 punyer,,, lepas raye pn belum tentu aq dapat cuti lg,, rase berbulu jgk ble terigatkan kate2 KJ pade aq : " shira, tahun n awak x dapat cuti raye, n mgkn awk kene wat double shift raye n,, n 1 lg, awak mgkin x dapat cuti sebulan utk bulan raye n" uwaaaaaa sedihnyer,,, xblh terima hakikat n,,, sob sob sob... =(

walau cane pn,, di kesempatan n aq nak ucapkan selamat berpuase n selamat hari raya utk org yg dapat balik raye n yg x dapat alek raye cam aq n,, bersabarlah yer,,, =) k wassalam

No comments: