followers

Monday, July 26, 2010

hidup kembali seperti biase,,

habis sudah cuti aku selame seminggu,,, semalam baru start kije,,, kaw2 aq dapat pt,, terbaik punye,, dari pukul 9mlm smpai le ke pukul 7 pg aq x dapat tdo,, hurmmm,,, berbulu je tgk kawan sebelah ley tdoo, hangin 1 badan,, tapi xpe la,, dah kije kan,, terima lah seadanyer

bile da balik kl n,,, aduh rindunyer kt kg,, rindunye kat mak n abah,, and also rindunyer kat my honey,, heheh,,, dok kat kl n sorg2 bsan jugakk, nak kluar malas + penat,,, klu la xpayah kije tapi ley dapat gaji tiap2 bulan,, alangkah indahnyer,,, hahha

walaubagaimane pn,, hidup kene gak diteruskan,, bosan macam mane pn aq kene gak g kije,, bersyukur sgt aq ade gak kije dari org yg menganggur,,, tol x?? heheh

4 comments:

princeduyong said...

keje tetap keje...

DUKA SI ANAK AYAM

shira yanwizan said...

hurmmm tau xpe...

REDWAN ADMAN said...

kje ngan hati yg ikhlas lagi suci....=)

shira yanwizan said...

oh 2 sudah semestinyer,, haha