followers

Monday, June 28, 2010

dinner with fireflies,,,



last day sebelom honey aq balik jb, ermm 27hb 6 la,, lame dah tapi x sempat nk update,, hati tgh rungsing + sensitif gila, heheh,,, time 2 sempat gak le aq ikut die pergi makan2 dgn kawan2 office die,, cam biase aq memang akan menyibuk punye,,, kat mane ade makanan kat situ la aq ade,,

tempat mkn n punye la syok gle,, kunang2 namenye,, terfikir jgk la aq time 2 makan smbil tgk kunang2 ke???? tapi xde pon,,, makan ditemani cahaya lampu upenye,,, kelam2 je,,, makanan pn x nmpak,, agak susah le nk makan tp ROMANTIK,,,, ahhah



tgk... betol x aq kate makan ditemani chaya lampu yg kelam, bukan kunang2 pn,,,
SETUJU???



menu?? macam2 ade,, antara ade duit ade atau x je,, tgk,,, n baru local food,, byk lagi pilihan yg ade,, name pn pelik2,,, ahahhah

ANTARANYA>>>> sila lihat dibawah,,,



kacang pool... nyum2 best,, pembuka selera terbaik,,,, =P



green curry,,, sape suke pedas bley try,,



and da last 1... beef dendeng,,, nyum2,,,

byk lg sebenarnye,,, tap1 2 je la yg kitorg order,,, sume makanan nampak menarik,,
rase berminat bleh la try makan kt sini,,, mmg menarik............ =) k papay





3 comments:

NaShInArOiNblOgGeR said...

sedapnya makanan 2..nak nak g balik je...

shira yanwizan said...

huhu,,, dapnyer,,, nyum2,,,,

paan sabri said...

nk try la pulak nnt..